VEJA schoenen kopen

Gratis verzending vanaf €50,- Binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd Wereldwijde verzending

Ben je van plan om VEJA schoenen te kopen in onze webshop? Wij beschikken over een ruim aanbod! VEJA is een Frans schoenenmerk dat al zeven jaar hippe sneakers maakt van biologisch katoen, fair trade rubber en plantaardig gelooid leer. Als je dus duurzame schoenen wilt bestellen, zijn de sneakers van VEJA de juiste keuze. Met het ‘zero-zero’-principe zorgt dit merk ervoor dat de middelen voor marketing terugstromen naar de landbouw en dat de schoenenproductie de opbrengst van de katoenoogst respecteert.

 

Ben je ook benieuwd naar ons assortiment duurzame kinderschoenen?

Bekijk dan hier ons hele assortiment

 

VEJA schoenen kopen met snelle levering

Wil je VEJA schoenen bestellen, maar heb je ze wel snel nodig? Dan bestel je ze het best bij Benjamine! Wij leveren namelijk uiterst snel en bij ons hoef je bovendien geen verzendkosten te betalen bij bestellingen boven de € 50. Wil je toch liever een winkel bezoeken om de VEJA schoenen direct te passen en kopen? Ga dan naar onze winkel in Mortsel, in Antwerpen, en laat je adviseren door ons deskundig personeel. 

 

Bestel jouw favoriete paar VEJA schoenen in onze webshop

Wil je graag VEJA schoenen bestellen voor jouw zoon of voor jouw dochter in onze webshop? Bekijk dan het ruime aanbod met schoenen van hoogwaardige kwaliteit en selecteer jouw favoriete paar! Zo gaat jouw kind altijd stijlvol naar school. VEJA schoenen kopen doe je bovendien niet alleen online, maar ook in onze winkel. Bestel direct of kom langs voor advies! Heb je nog vragen of krijg je graag meer informatie over ons assortiment? Neem dan contact met ons op via 0032 3 440 35 85 of [email protected].

 

Een greep uit ons assortiment

 

Geen producten gevonden...